Online Cart
Snowpower Lermoos

No Handicap

Skiplezier ondanks beperkingen

Skien betekent vrijheid, plezier en veel action. Waarom zou deze ervaring niet voor mensen met een handicap mogelijk zijn? De Skischule Snowpower garandeerd winterplezier voor iedereen: No Handicap on Ski!

Sportiviteit en gelijkstelling staan bij ons op de eerste plaats. Daarom staat ons brede winteraanbod ook mensen met een beperking ter beschikking. Wij bieden gerichte skilessen in vorm van privé of groepslessen voor mensen met een berperking. De oefeningen worden aan de vaardigheden van elke persoon aangepast voor maximaal plezier.

Zonder barrière wintersport in de Skischule Snowpower in Lermoos

Indrukwekkende uitzicht, glinsterende poedersneeuw en verse berglucht: wintersport heeft een bijzondere charme - ook voor volwassene en kinderen met een beperking. Met speelse oefeningen activeren wij bewegingen en proberen Mmscle-memory op te bouwen. Onafhankelijk van manier of graad van de handicap maken de sneeuw-enthousiasten op onze innovatieve Bi-Ski veel pisten kilometers. Omdat het met zijn tweeën twee keer zo leuk is, worden ze professioneel begeleid van ons team.

Individuele begeleiding

Om gericht op de behoeftes van onze toekomstige afdalingshelden in te gaan, hechten wij veel waarde aan een individuele begeleiding. Met speelse oefeningen komen we steeds een stapje verder. Zo is het mogelijk, de fascinatie voor de sneeuwsport voor iedereen bereikbaar te maken. Onder begeleiding van speciaal opgeleide skileraren, ontdekken ze de pistes van het skigebied Grubigstein en trekken hun sporen door de sneeuw.

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag.

Unsere Unterstützer

vielen Dank an folgende Unternehmen

WENN DIE ARBEIT GUT WIRD, STECKT AUCH GUTES WERKZEUG DAHINTER!

Atelier für Innenarchitektkur und Inneneinrichtung, Entwurf, Planung, Konzeption und Ausführung.

So vielseitig wie deine Familie |ALPENROSE FAMILUX RESORT
FAMILIENURLAUB AUF DER SONNENSEITE DER ZUGSPITZE

Besondere Betreuung

Ob blind, gehbehindert oder andere Beeinträchtigungen - gezielter und einfühlsamer Unterricht ist entscheidend. So können auch körperlich oder geistig beeinträchtigte Menschen das Skifahren erlernen. Und somit die Faszination des Sportes erleben und genießen - unabhängig von Art oder Schwere der Behinderung. Lassen Sie sich von uns begleiten und professionell unterstützen.

>>Blog Pronto Pro

Menschen auf die Piste bringen. Blog über die Skischule Snowpower