No Handicap

Skiplezier met Handicap

Skien betekent vrijheid, plezier en veel action. Waarom zou deze ervaring mensen met een handicap geweigerd zijn? De Skischule Snowpower garandeerd winterlijk plezier voor iedereen: No Handicap on Ski!

Sportiviteit en gelijkstelling staan bij ons op de eerste plaats. Daarom houdt ons breede winteraanbod ook voor Handicaps niet op. Daarom bieden wij gehandicapt gerichte skilessen in vorm van privé of groepslessen. De oefeningen worden aan de vaardigheden van elke persoon aangepast voor maximaal plezier.

Zonder barrière wintersport in de Skischule Snowpower in Lermoos

Indrukwekkende uitzicht, glinsterende poedersneeuw en verse berglucht: Wintersport heeft een bijzondere Charme - ook voor volwassene en kinderen met Handicap. Met speelse oefeningen activeren wij bewegingen en proberen, Muscle-memory op te bouwen. Onafhankelijk van manier of zwaarheid van de Handicap halen de sneeuw-enthousiasten op onze innovatieve Bi-Ski veel pisten kilometers. Omdat het met zijn tweeën dubbel zo veel plezier geeft, worden ze professioneel begeleid van ons team.

Individueele begeleiding

Om gericht op de behoeftes van onze toekomstige afdalings-helden in te gaan, geven wij veel waarde aan een individuele begeleiding. Met speelse oefeningen tasten wij ons de piste-ervaring aan. Alleen zo is het mogelijk, de fascinatie voor de sneeuwsport voor iedereen mogelijk te maken. Onder begeleiding van spciaal opgeleide skileraren en skileraressen, ontdekken ze de pistes van het skigebied Grubigstein en trekken hun sporen door de sneeuw.

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag.